Over ons

Over Strandpaviljoen Bremerbaai

Strandpaviljoen Bremerbaai mag zich met trots hét strandpaviljoen van deze bijzondere locatie noemen. Met 100 zitplaatsen op het gedeeltelijk overdekte terras en nog eens 60 plaatsen binnen in ons gezellige restaurant is er voldoende ruimte om iedereen van een lekker drankje en/of heerlijk gerecht te voorzien.

’s Ochtends kunt u bij ons terecht voor één van onze koffiespecialiteiten met een stuk ambachtelijk gebak, en u kunt verder de gehele dag bij ons terecht om te genieten van de gerechten die op onze zorgvuldig geselecteerde en uitgebreide kaart staan.

Uiteraard hebben wij ook een Snackcorner waar frites en snacks kunnen worden gehaald, om vervolgens lekker op het strand op te eten. Daarnaast hebben wij meer dan voldoende blikjes en flesjes gekoelde dranken, zodat u de zware koelbox thuis kan laten.

Of u nu een mooi rondje langs het Veluwemeer aan het fietsen bent, een dagje op het strand van het zomerweer wil genieten of een lange dag in Walibi hebt genoten, Strandpaviljoen Bremerbaai is dé plek om uw dag in een ontspannen sfeer compleet te maken.Onze tijdlijn

STRANDPAVILJOEN BREMERBAAI

  • Bremerbaaiweg 6
    8256 NA Biddinghuizen

  • Telefoon:
    06 - 33363314

  • E-mail:
    info@bremerbaai.nl

GEMOEDELIJK GENIETEN!

Bereikbaarheid

De Bremerbaai ligt tussen Harderwijk en Elburg en is bereikbaar met de auto, fiets
of per Bus; 147 (Harderwijk-Dronten)
halte Bremerbergweg (circa 15min lopen).

In het zomerseizoen meert het fietspondje van en naar de Veluwe bij ons aan.
Ook kunt u per boot (gratis) aanmeren aan de 160 meter lange pier.

Volg de socials